Innoveren met impact

De missie van Purple Belt

De Geschiedenis van Purple Belt

Purple Belt is in 2014 opgericht door Tony van Waveren nadat hij in 2011 zijn activiteiten als zelfstandig consultant begon onder de naam OMI.
In 2017 is Purple Belt omgezet in een B.V.
 

Meer over Tony van Waveren

Succesvol zijn

Succes hebben en met een team succesvol zijn is één van zijn grootste drijfveren. Het liefst doet hij dat steeds in een andere context en omgeving. Met en voor andere ondernemers en organisaties. 

Veel ondernemers en organisaties zijn op zoek naar een passende identiteit met groeipotentieel. Ze willen vernieuwen, veranderen, vooroplopen, zichzelf onderscheiden en succesvol zijn. Ideeën genoeg, maar de vraag is welke uit te kiezen hoe deze vorm te geven.

Innoveren

Staat voor hem gelijk aan dingen anders doen en continue verbeteren. Inspelend op nieuwe kansen, nieuwe ontwikkelingen, gebruikmakend van nieuwe technologieën, van inzichten van anderen, of nieuwe wegen inslaan. Hij ziet elke dag als mogelijkheid om te groeien, sterker nog, volgens hem is elke dag nodig in het proces. Telkens op zoek naar de benodigde vervolgstap, een nieuw mogelijkheid om te groeien; als mens of als organisatie. Dat is zijn bron van energie. 

Als adviseur denkt hij graag mee met uitdagende ideeën met een grote impact. Hij is sterk in het begeleiden van ondernemers en organisaties naar een succesvolle marktintroductie. Het ligt in zijn aard om daarbij altijd op zoek te gaan naar de grens van mogelijkheden en potentieel. Hij zegt daar zelf over: "Het kan ongemakkelijk voelen of zelfs confronterend zijn. Maar wie vooruit wil moet uit zijn of haar comfortzone durven stappen. Ik ben ervan overtuigd dat dat nodig is om als ondernemer en organisatie echt te kunnen innoveren." 

Zijn kompas

Praktisch, richting gevend, energiek, professioneel, betrouwbaar en doordacht zijn woorden typerend voor hoe Tony in het leven staat. Ze zijn zijn kompas zowel op zakelijk vlak als in zijn privéleven. 

Tony is vader van twee kinderen, en naast Purple Belt actief voor de KNVB als docent arbitrage.
Hiernaast is hij betrokken bij de lokale politiek, zet hij zich bij de KNVB ook in als scheidsrechter en geeft hij, als gelicenseerd master, Avatar cursussen samen met collega's in het Nederlandse netwerk.